Deze week werd MACS een contract van 4 jaar toegekend om IBM Maximo Asset Management diensten te leveren aan een van de grootste havens in Europa. Onderdeel van het contract is dat MACS de huidige IBM Maximo omgeving ondersteunt inclusief de interfaces tussen Maximo and het financiële system. Daarnaast zal MACS diverse nieuwe onderdelen uitrollen zoals de Maximo Health en Safety Module (HSE), IBM Mobile Maximo en de IBM SmartCloud Control Desk.

Guus de Nijs, managing director en eigenaar MACS: “Een haven dient aan behoorlijk veel zaken te voldoen als het aankomt op de organisatie van onderhoudsmanagement en assetbeheer. Daarbij draagt ze veel verantwoordelijkheid voor alle partijen die betrokken en/of werkzaam zijn in de haven. Onderdelen als “Health and Safety” en het gebruik van Maximo Mobile zijn twee belangrijke aspecten voor de haven om onderhoud en assets te beheren vanuit dit breder perpectief. MACS levert graag een bijdrage aan de strenge eisen waaraan onze klanten in deze tijd moet voldoen.”
Sinds 1998 levert MACS advies en diensten voor onderhoudsmanagement en facilities management. MACS is jarenlang een IBM Business Partner IBM Maximo Asset Management en IBM Tririga in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.
Wereldwijd gebruikt de industrie IBM Maximo Asset Management voor onderhoudsbeheer. IBM Maximo Asset Management oplossing brengt onderhoudsbeheer, middelen en assets samen op één platform. Hierdoor ontstaat er volledig inzicht in de status van de assets waardoor bedrijven een beter controle en overzicht krijgen.
The MACS Holding company bestaat sinds 1998 en is met haar team van consultants werkzaam in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. MACS heeft ervaring met het implementeren van software oplossingen voor Onderhoudsbeheer en Facilities Management. MACS werkt nauw samen met partners zoals IBM voor het leveren van software en haar diensten.