Oplossingen

MACS levert sinds 1998 software oplossingen om u in uw dagelijkse werkzaamheden te kunnen ondersteunen op het gebied van onderhoudsmanagement, facility management en uw ICT service desk.

De software oplossingen bieden inzicht in en controle over huisvesting, maar ook over de technische staat en de kosten van  productie-, transport-, ICT-middelen. Alle oplossingen van MACS zijn geschikt voor bedrijven van verschillende schaalgrootte.  Elke software oplossing is ook toegankelijk via een mobile device.

De door MACS aangeboden oplossingen zijn onderdeel van het IBM Cloud & Smarter infrastructure platform en bestaan uit de producten IBM Maximo, IBM Tririga en IBM Control Desk voorheen IBM Smart Cloud Control Desk.

Deze IBM oplossingen zijn moderne, op Service Oriented Architecture gebaseerde software oplossingen. Ze dragen bij aan een hogere arbeidsproductiviteit, kostenverlaging en betere resultaten.

IBM Maximo asset management is een bekende speler in de CMMS (Computerized Maintenance Management System) markt en wordt door de analisten (oa Gartner) al jaren gezien als marktleider. De klantenkring van IBM Maximo bestaat uit meer dan 10.000 bedrijven, samen goed voor meer dan 300.000 eindgebruikers.

Lees Meer

Oplossing: Enterprise Asset Management

Uitgebreide oplossingen in onderhoudsmanagement
Lees Meer
Lees Meer

Oplossing: Integrate Workspace Management

Oplossing voor optimaal vastgoedbeheer en facility management
Lees Meer
Lees Meer

Oplossing: Support en Helpdesk

Voorkom zoveel mogelijk ruis en ondersteun uw organisatie met een volledig ingerichte helpdesk
Lees Meer
Lees Meer

Oplossing: Mobiele Oplossingen

Ondersteun werkzaamheden met een mobiele infrastructuur
Lees Meer