MACS Brochures en Papers

Hier vindt u kleine selectie brochures en papers met betrekking tot de oplossingen die wij leveren. Bent u op zoek naar specifieke informatie dan helpen wij u graag verder.

Brochure: Impact en Value Asset Management

Deze brochure geeft inzichten die u kunt gebruiken bij het maken van beslissingen omtrent alle aspecten van asset management, Het omschrijft ook hoe IBM Maximo Asset Management daarbij kan helpen.  (Engels)

Download
Training MACS Maximo

Brochure: Training Maximo en Control Desk

Deze brochure geeft een overzicht van de beschikbare trainingen voor Maximo 7.6 en IBM Control Desk. Bij de trainingen gebruikt MACS Best Practises en de zeer ruime ervaring met Maximo en IBM Control Desk.

Download

Brochure: IBM Smarter Buildings – Tririga

IBM Tririga is een complete Real Estate en facility management oplossing. Tririga ondersteunt organisaties bij het realiseren van strategische, tactische en operationele doelen op gebied van financiën, efficiëntie en milieu.

Download

Brochure: IBM Maximo Anywhere – Solution

IBM Maximo® Anywhere is een ‘next-generation’ mobiele oplossing die integreert met alle functionaliteiten van IBM Maximo Asset Management en Facilities Management. Het verhoogt productiviteit en is zelfs offline te gebruiken.

Download
Leveraging Asset Management Pharmaceutical Industry

Paper: Leveraging Asset Management Pharmaceutical Industry

De farmaceutische industrie heeft te maken met een uitdagende omgeving. Veel veranderingen vinden plaats in de regelgeving en de verplichte registratie. In de bijgaande kunt u lezen hoe automatische Asset Management en Maximo een bijdrage kan leveren aan de farmaceutische industrie en op een hoger niveau in de Life Science industrie.

Download