Training

Download brochure voor volledig overzicht
Neem contact op over onze trainingen

Bij het werken met een software systeem is de training van de beheerders en de eindgebruikers een belangrijk aandachtspunt. Hiermee bent u in staat om uw medewerkers meer bekend te maken met de applicatie en geeft vertrouwen en dus de nauwkeurigheid en daarmee hogere productiviteit.

De trainingen worden binnen MACS verzorgd door consultants die zelf ook “pragmatisch” met onze software oplossingen werken. MACS heeft de ervaring dat dit door onze opdrachtgevers als bijzonder prettig wordt ervaren dat de trainer naast de theorie eveneens eigen praktijkervaring inbrengt.

Voor eindgebruikers heeft MACS de ervaring dat deze het best opgeleid worden met behulp van het train-the-trainer principe. Hiermee worden uw eindgebruikers precies opgeleid in datgene wat de software oplossing hun moet brengen.

MACS heeft een eigen trainingsruimte in Son en Breugel en Uxbridge met voor elke cursist een ingerichte trainingspc waarop gedurende de training de oefeningen gedaan kunnen worden. Eveneens kunnen trainingen on-site verzorgd worden, waarbij gebruik gemaakt wordt van de omgeving van de opdrachtgever.

Aanbod MACS Trainingen