Implementatie consultancy

MACS levert verschillende soorten implementatie consultancy diensten. Implementatie consultancy diensten zijn erop gericht u zo zorgeloos mogelijk te laten werken met haar software oplossingen. Wanneer u wilt beginnen met IBM Maximo Asset Management kan MACS u een quickstart aanbieden. Hiermee kunt u de software en verschillende modules van IBM Maximo implementeren via een gestandaardiseerde (best practice) methodiek, de MACS quickstart. Deze QuickStart biedt u een basis implementatie tegen een vaste prijs. De quickstart bestaat uit een installatie op 2 omgevingen, implementatie van de MACS best practices, dataload en training.
Hierbij heeft u de zekerheid, dat u een vast gedefinieerde oplossing ontvangt waarmee u binnen een vastgestelde tijd kunt beginnen met het verkrijgen van inzicht in uw bedrijfsmiddelen.

Naast de MACS quickstart wordt er binnen MACS ook gewerkt volgens de MACS practicum methode. Deze methode is uitermate geschikt voor die organisaties die IBM Maximo over meerdere vestigingen middels een blueprint willen uitrollen.

De consultants van MACS beschikken over de verschillende benodigde certificaten die te behalen zijn vanuit IBM. Daarom mag MACS de Tivoli Gold Status voeren als implementatie partner voor IBM Maximo.
Een andere vorm van implementatie is het uitvoeren van upgrades. Hiermee heeft MACS ruime ervaring opgedaan met verschillende versies van IBM Maximo. Voor een upgrade kan MACS u adviseren hoe dit het beste uitgevoerd kan worden zonder een al te grote impact op de dagelijkse werkzaamheden die u met uw huidige versie uitvoert.